O nama

Mi smo edukativno-zabavna igraonica za djecu predškolskog uzrasta. 

Naš osnovni cilj je ponuditi siguran i poticajan prostor djeci uzrasta od dvije do šest godina. Igraonica je podijeljena u 4 kutka, odakle i dolazi naziv igraonice.

Tri od četiri kutka su namijenjena za razvoj vještina kod djece, tako da u našoj igraonici možete pronaći kutak za razvoj predčitalačkih, logičkih, te motoričkih vještina. Četvrti kutak je namijenjen za roditelje i u tom kutku se roditelji mogu poslužiti toplim napicima, družiti sa drugim roditeljima ili se poslužiti našom malom bibliotekom, u kojoj osnovu čine edukativne knjige za rad s djecom. 

 

Prvi sat boravka u igraonici iznosi 3,00 KM, a svaki naredni sat iznosi samo 1,00 KM. U našoj igraonici je moguće organizirati rođendane ili druge zabave za mališane i roditelje. Kompletan cjenovnik pogledajte 

 

Iza ove ideje stoji mladi bračni par zaljubljen u obrazovanje i u rad s djecom. Vrijednosti koje njegujemo u našem životu smo prenijeli i na posao; ljubav, sigurnost, povjerenje, prijateljstvo i pravednost. 

 

Naša ideja je odnijela pobjedu društvene zajednice u takmičenju za najbolje društvene biznise u BiH 2017. godine, koje je organizovala SIA (Social Impact Award).

Radno vrijeme igraonice je svaki dan od 10:00h do 21:00h, osim praznicima.

Šta se dešava u našoj igraonici?

Dragi roditelji,

naš tim će se truditi da redovno organizuje različite sadržaje za vaše mališane u cilju najbolje zabave i edukacije za sve nas. Neki od događaja koje ćemo organizovati za vas su rođendanske zabave, kulinarske čarolije najmlađih, predstave i igrokazi za djecu i po prvi put korporativna druženja roditelja i djece. Ukoliko imate ideju za vlasitti događaj ili želite više informacija o događajima budite slobodni da nas kontaktirate ili posjetite.

© 4 kutka 2018.