Please reload

Recent Posts

Nova lokacija: Shopping centar "Džananović"

October 4, 2018

1/4
Please reload

Featured Posts

Nova lokacija: Shopping centar "Džananović"

October 4, 2018

 

Promijenili smo lokaciju!

Sada se nalazimo u najprometnijem mjestu u Zenici, Shopping centar "Džananović" na spratu (preko puta prodavnice "Planet obuća"). 

 

 

Slušajući vaše savjete i sugestije odlučili smo se na ovaj korak i našu prvobitnu lokaciju (Poslovni centar Aksa) zamijenili smo Shopping centrom "Džananović". Razlog za odabir Centra kao najpovoljnijeg rješenja vidjeli smo u besplatnom parkingu, dodatnom sadržaju za roditelje, ali i kvalitetnijim uslovima grijanja i prilaza za kolica.

Koncept koji smo njegovali ostaje isti, i dalje će vaša djeca uz igru učiti i razvijati vlastite vještine, a vi dragi roditelji ćete imati dio prostora za sebe. 

 

Naša posvećenost djeci i dalje će biti prvi prioritet našeg poslovanja. Međutim, ipak smo se odlučili na nekoliko inovacija.

 

Korigovali smo cijene prema vašim potrebama!

Cijena boravka u igraonici za prvi sat vremena iznosi 3,00 KM, a svaki naredni sat se naplaćuje samo 1,00 KM! Primijetit ćete i nekoliko novih igračaka i didaktičkih materijala, kao i novu postavku prostora. Važnu ulogu u odabiru prostora unutar Centra je igrala i činjenica blizine toaleta, a upravo odmah do našeg prostora se nalazi i zajednički toalet.

 

Pronađite nas na prvom spratu, preko puta prodavnice "Planet obuća" i uvjerite se u našu posvećenost djecu!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Archive

© 4 kutka 2018.